ADRA HJÄLPAKTION är namnet på Adventistsamfundets årliga insamling till hjälparbete. Medlemmarna i Adventistsamfundet engagerar sig för att berätta för andra människor om ADRA:s arbete samtidigt som de samlar in pengar till olika projekt.

 

ADRA Hjälpaktion har funnits sedan 1920, vilket gör den till en av Sveriges äldsta insamlingar för bistånds som fortfarande är aktiv.

 

Under 2014 samlades det in 2,4 miljoner kronor som gör det möjligt för ADRA att bistå hundratusentals människor i deras kamp för en bättre livssituation!

 

Utvecklingsarbete är ryggraden i ADRA Sveriges arbete. Vi arbetar i Afrika och i Asien. Verksamheten styrs av långsiktiga mål. Vi vill hjälpa främst barn, kvinnor, fattiga och utsatta. Läs mer om hur vi arbetar.

 

Alla insamlare i Hjälpaktionen arbetar ideellt utan ersättning från de insamlade medlen. Därför kunde vi låta våra omkostnader stanna vid 10 % under 2012.

 

Du kan stödja ADRA Hjälpaktion på flera olika sätt.

 

Ge en gåva: Du kan skänka en gåva till ADRA:s 90-konto: 90 0721-2. Märk gåvan ”Hjälpaktion”.

Bli Framtidsfadder och stöd ADRA:s verksamhet genom att ge en gåva varje månad via autogiro. Läs mer här.

Swisha: 123 900 7212

Bössor och insamlare: På flera platser i Sverige kommer också ADRA:s insamlare att göra hembesök. Då har du möjlighet att ge en gåva och samtidigt informerar dig mer om ADRA:s arbete.

ADRA Sverige har ett 90-konto.    

PlusGiro 90 07 21-2 Bankgiro 900-7212.

Läs här om hur pengarna används. Tack för Din gåva! 
 

Om du har några frågor så kontakta oss gärna på hjalpaktion@adra.se eller ring: 08-54 52 97 70 (vx) 

Företagsgivare
Några av våra företagsgivare